خبرگزاری حوزه | در روزگاری که مشغله زندگی همه افراد افزایش یافته و هر کس در حال دویدن برای زندگی خود است و گاهی حتی زورش به زندگی خودش هم نمیرسد، کمتر کسی حاضر میشود وقت گرانبهای خود را صرف دیگران و رفع مشکلات آنان کند. اما وقتی هدفت کسب رضایت خداوند باشد با از خودگذشتگی، تمام وقت خود را وقف مردم میکنی تا باری از دوش آنان برداری و زندگی را برایشان در شرایط کنونی آسانتر نمایی تا رنگ و بوی صفات با ارزشی همچون انسان دوستی همچنان در دنیا باقی بماند. حجت الاسلام محمودی نیز در راستای رسالت تبلیغی خود، خدمات ارزنده و قابل تحسینی را به اهالی روستاهای محروم ارائه کرده است.
حجت الاسلام قاسم محمودی متولد سال ۱۳۵۸ و اهل ماکو و ساکن بخش نوشین شهر استان آذربایجان غربی که رسالت تبلیغی خود را در مسجد چهارده معصوم روستای حیدر لو بیگلر پیش میبرد.
او ۱۸ سال از عمر خود را صرف به سرانجام رساندن وظایف تبلیغی خود کرده و قریب به ده سال است که به اهالی روستای فعلی خدمات تبلیغی ارائه میکند.
او در راستای ترویج فرهنگ اهل بیت(س) در ایام فاطمیه به مدت ۲۲ روز برای بانوان مجلس روضه فاطمیه برپا کرد و حدود ۵ سالی میشود که با همکاری امام جمعه شبهای ایام فاطمیه در این منطقه هیئت فاطمیون راه اندازی شده و در کل منطقه ۲۲مسجد شناسایی شده که هرشب اهالی روستاهای اطراف در یک مسجد جمع میشوند و به عزاداری میپردازند.
تلاش برای فقرزدایی از منطقه
فعالیت تبلیغی همواره با گره گشایی از مشکلات مردم گره خورده چراکه تا وقتی فقر در زندگی کسی جولان دهد فرصتی برای پرداختن به امور دینی و برقراری ارتباط با خداوند باقی نمیماند، لذا این طلبه پرتلاش در زمینه دستگیری از نیازمندان نیز فعال است و تعدادی از نیازمندان روستای تبلیغی خود و روستاهای همجوار را شناسایی کرده و با همکاری کانون فرهنگی و هنری روستا، ماهانه بستههای غذایی به آنان تقدیم میکند.
خدمات او به این روستا بیشمار است و مجالی برای پرداختن به کلیه اقدامات او نیست، اما از دیگر اقدامات ارزشمندش، ایجاد مکانی برای اقامه نماز میت است که هزینه آن توسط یکی از اهالی روستا به نیت خیرات امواتش تامین شده است.
او اخیرا برای مسجد روستا نیز ۴ سرویس بهداشتی برای خانم ها و ۴ سرویس بهداشتی برای آقایان احداث کرده تا امکانات لازم را در مسجد و برای نمازگزاران فراهم کند.
حجت الاسلام محمودی در زمینه گسترش مسجد نیز اقداماتی را انجام داده که در توضیح آن بیان میدارد: قبلا حسینیهای به متراژ ۱۵۰متر برای مسجد وجود داشت که کنار یک زمین خالی قرار گرفته بود که آنجا را ساختیم و وصل کردیم به حسینیه و طبقه بالای آن نیز ایجاد شد که مجالس ترحیم و مراسمات ایام محرم و... در این مکان برگزار میشود.
حاج آقا محمودی در پاسخ به این سؤال که اقدامات خیرخواهانه خود را با وجود مشغلههایی که دارد با چه هدفی انجام میدهد، میگوید: ما در قم تحصیل کردیم و به مرحلهای رسیدیم که دیدیم وظیفه ما تبلیغ است و برای رضای خدا به انجام این رسالت اقدام کردیم قبلا در یکی از روستاهای ارومیه فعالیت داشتم که ۸ سال روحانی مستقر آن منطقه بودم و بحمدالله اقداماتی را در آنجا انجام دادیم که از انجام آنها در ابتدا خودم لذت میبرم.
هیچ لذتی بالاتر از خدمت رسانی خالصانه به خلق الله نیست
وی افزود: در این منطقه قبرستان قابل استفادهای وجود نداشت و کلی راه طی میکردند و اموات خودشان را برای دفن به ارومیه میبردند که از بزرگسالان و کهنسالان تقاضا کردم که دست در دست هم دهند تا قبرستان روستا را آباد کنیم و الحمدالله این اتفاق رقم خورد و بعد از ۳۰ سال قبرستان آنجا دیوارکشی شد و غسالخانهای ایجاد شد که اکنون هرازگاهی به آن منطقه سر میزنم و با دیدن این اتفاقات بسیار خوشحال میشوم؛ چراکه اینکارها با مادیات قابل مقایسه نیست و وقتی چنین کارهایی را انجام میدهی و نتیجه آن را میبینی واقعا برای ادامه کار مصمم تر میشوی و انگیزهات برای تداوم چنین کارهایی افزایش مییابد.
آری به درستی هیچ لذتی بالاتر از خدمت رسانی خالصانه به خلق الله نیست و مهمترین اثر اینکار حال خوشی است که به خود انسان دست میدهد.